nieuws

Afwasser wil geld restaurant Justin Timberlake

Restaurant

Restaurant Southern Hospitality in New York, waarvan Justin Timberlake mede-eigenaar is, is aangeklaagd door een oud-werknemer. Felipe Ramales, die tot juni ruim een jaar als afwasser werkte in de eetgelegenheid, zegt nog geld te krijgen van zijn oude baas.

Afwasser wil geld restaurant Justin Timberlake

Ramales beweert een deel van de hem beloofde fooien nooit te hebben ontvangen. Ook zou de 26-jarige regelmatig hebben overgewerkt zonder daarvoor te zijn uitbetaald. Dat meldt Trouw.

Claims onzinnig

De manager van het restaurant vindt de claims van Ramales onzinnig. Volgens hem krijgen afwassers bij Southern Hospitality beter betaald dan afwassers elders en ontvangen zijn medewerkers ‘elke cent van hun fooi’.

Keuken van Memphis

Timberlake heeft Southern Hospitality vorig jaar samen met zijn vrienden Eytan Sugarman en Trace Ayala geopend. In het restaurant in Manhattan wordt eten geserveerd dat is gebaseerd op de keuken van Memphis, de geboortestad van Timberlake.

Eigenaar meerdere horeca gelegenheden

Naast Southern Hospitality heeft Timberlake ook aandeel in andere horeca gelegenheden. Hij investeerde in de New Yorkse eetgelegenheid Destino’s en is mede-eigenaar van restaurant en club Chi in Los Angeles.

Reageer op dit artikel