nieuws

Aikens at Nevy-menu loopt door tot nieuwjaar

Restaurant

Wegens succes van het Tom Aikens at Nevy-menu heeft het restaurant besloten om de actie tot eind van het jaar door te zetten. ‘De inzet van social media heeft gewerkt: er zijn extra veel mensen op afgekomen en de naamsbekendheid van Nevy is enorm gestegen.

Aikens at Nevy-menu  loopt door tot nieuwjaar

Dat meldt Theor Verplancke van Nevy aan MissetHoreca.nl. De inzet van Social Media heeft duidelijk zijn vruchten afgeworpen.

In navolging van het gastkok evenement was er een zogenaamde ‘Twitterlunch’, die het sluitstuk vormde van het bezoek van Aikens. ‘Een succesvolle toepassing van social media in de horeca, getuige de stortvloed van berichten over Aikens en Nevy op Twitter de afgelopen dagen’, aldus Verplancke.

Reageer op dit artikel