nieuws

Alliance eert supporters

Restaurant

De Alliance gastronomique heeft ter ere van haar 40-jarig jubileum een nieuwe onderscheiding in het leven geroepen: de Alliance Support Award. De eerste van deze onderscheidingen zijn dit jaar uitgereikt aan topmannen van Moët-Hennessy en Select Catering.

Alliance eert supporters

Alliance-voorzitter John Beeren reikte de awards uit aan Moët-Hennessy directeur Bob Bron en Maarten van Staveren en Eric Schinck van Select Catering tijdens het diner van de kookwedstrijd Zilveren Champignon. De erkenning valt volgens Beeren hen ten deel, die de vereniging steunen of zich er intensief voor inzetten.

Beeren dankte Moët-Hennessy als huisleverancier van champagnes en cognacs voor alle Alliance-restaurants, en Select Catering deed volgens Beeren het onmogelijke door het 40-jarig Jubileumdiner eerder dit jaar tot een grandioos succes te maken.

‘Het is geen prijs maar een onderscheiding’, benadrukte Beeren. Wel is hiermee een nieuwe traditie geboren, want hij kondigde aan vanaf nu elk jaar de Alliance Support Award uit te reiken tijdens de Zilveren Champignon.

Reageer op dit artikel