nieuws

Alliance houdt zomers strandfeest

Restaurant

De Alliance Gastronomique houdt zondag 31 augustus de Alliance Summer Tasting, een strandfeest in Amsterdam waar alles draait om gastronomie. Alle 33 topkoks van de Alliance creëren speciaal voor deze gelegenheid hapjes.

Alliance houdt zomers strandfeest

Het evenement vindt plaats op StrandZuid tussen de RAI en het Beatrixpark. Restaurantclub Alliance, met troeven Sergio Herman en Jonnie Boer in zijn gelederen, spreekt van een spectaculair strandfeest.

De topkoks uit binnen- en buitenland creëren voor deze meeting de lekkerste hapjes begeleid met de beste wijnen. Voor de gasten geven ze uitleg over hun creaties. Het evenement begint om 14.00 uur en toegangkaarten voor de Alliance Summer Tasting zijn te bestellen bij De Echoput, Landgoed Lauswolt, De Zwethheul, Oud Sluis en De Tweeswijkhoeve.

Reageer op dit artikel