nieuws

Alliance prijst Jan van Lissum

Restaurant

Jan van Lissum heeft de Alliance Support Award ontvangen. Volgens de Alliance Gastronomique heeft Van Lissum zich verdienstelijk gemaakt voor de culinaire cultuur in Nederland in het algemeen en voor de Alliance in het bijzonder.

Alliance prijst Jan van Lissum

Uit handen van voorzitter John Beeren van de Alliance ontving Van Lissum, bekend van restaurantgids GaultMillau en het evenement Wine Professional, de award.

‘Jan van Lissum is al vele jaren bezig met verbetering van de wijnspijs-combinatie en laat alle grote chefs en sommeliers deelgenoot zijn van zijn proefnotities. Hij adviseert, organiseert seminars en heeft de Wine Professional opgezet’, aldus Beeren.

Beeren vervolgt: ‘Hij heeft een enorme stuwing gegeven aan vakkennis en ontwikkeling. Misschien bij het grote publiek niet zo bekend maar in het kleine wereldje van de gastronomie des te meer en juist daarom prijzen wij hem zo’.

Reageer op dit artikel