nieuws

Alliance werkt aan jubileumboek, Mercedes sponsor

Restaurant

Het gaat goed met de Alliance Gastronomique. Het culinaire samenwerkingsverband van 36 (ster)restaurants in Nederland presenteerde tijdens de vierde editie van de Alliance Summer Tasting Mercedes Benz als nieuwe sponsor. In 2012 wordt het 45-jarig bestaan opgeluisterd met de presentatie van een jubileumboek.

Alliance werkt aan jubileumboek, Mercedes sponsor

Alliance-voorzitter Gerrit Greveling was zondag op StrandZuid bij de RAI in Amsterdam een tevreden man. De nieuwe sponsor werd binnengevaren per boot. ´Mercedes Benz past prima bij de uitstraling van de Alliance Gastronomique. We willen een totaalbelevenis bieden, een soort lifestyle. We hopen daar binnenkort nog een paar namen aan te kunnen toevoegen.´

Alliance Summer Tasting

Met de naamsbekendheid van het langst bestaande culinaire samenwerkingsverband van Europa, vier jaar geleden een van de redenen om de Summer Tasting in het leven te roepen, gaat het volgens de voorzitter ook de goede kant op. ´De 1750 beschikbare kaarten waren enkele weken voor aanvang al uitverkocht. Het gaat goed met de aangesloten restaurants, we hebben een nieuwe website gelanceerd en dat we Mercedes Benz hebben kunnen binnenhalen als sponsor, onderschrijft dat.´

In 2012 bestaat Alliance Gastronomique 45 jaar. Dat wordt onder andere gevierd met een jubileumboek. ´Zo´n prachtig evenement als vandaag met zoveel sterren onder één dak. Volgens mij een bevestiging van ons imago als leading party van horeca Nederland.´

Reageer op dit artikel