nieuws

Amerikaanse interesse voor Herman den Blijker

Restaurant

De Amerikaanse zenders NBC en ABC hebben interesse in Herrie XXL. Volgens een woordvoerder van productiemaatschapp Palm Plus hebben gesprekken plaatsgevonden met diverse Amerikaanse televisiezenders.

Amerikaanse interesse voor Herman den Blijker

Dat meldt Nieuws.nl. In het programma, gepresenteerd door Herman den Blijker, krijgen twee horecaondernemingen 72 uur de tijd om hun restaurant op te knappen. Degene die dat het best doet, ontvangt een geldbedrag. Het eerste seizoen werd in mei uitgezonden.

Het is volgens het bericht op Nieuws.nl niet de bedoeling dat Den Blijker de eventuele Amerikaanse editie gaat presenteren. Wel wordt gekeken naar een manier waarop de tv-kok zijn expertise zou kunnen inbrengen.

Zodiak USA, het Amerikaanse zusterbedrijf van Palm Plus, schijnt momenteel aan het pitchen te zijn.

Reageer op dit artikel