nieuws

Amsterdam Culinair op Museumplein

Restaurant

Het Museumplein is het toneel van de tweede editie van Amsterdam Culinair. Het hoofdstedelijke culinaire evenement vindt plaats van 31 augustus tot en met 3 september. Diverse bekende horecazaken hebben hun deelname toegezegd.

Amsterdam Culinair op Museumplein

Zo ziet de deelnemerslijst van Amsterdam Culinair 2006 er veelbelovend uit. Op de lijst staan onder andere Joop Braakhekke’s La Garage, The Mansion, College Hotel, De Vijf Vlieghen, Rain en The Fabulous Shaker Boys. De verschillende bedrijven zorgen voor een gevarieerd aanbod.

Ruim twintig minirestaurants tonen hun ambachtelijke specialiteiten tijdens het culinaire evenement. Ieder restaurant stelt een kleine kaart samen met de beste en lekkerste gerechten, die kenmerkend zijn voor de keuken van de zaak. Amsterdam Culinair wil met het evenement de culinaire activiteiten in de hoofdstad promoten. De entree is gratis.

Reageer op dit artikel