nieuws

Angelique Schmeinck naar Azië

Restaurant

Voormalige Michelinkok Angelique Schmeinck is voor een culinaire en culturele uitdaging naar Azië. Ze neemt samen met collega-koks Ramon Beuk en Jeremy Vermolen deel aan de strijd om de ‘Kitchens of the World Award’.

Angelique Schmeinck naar Azië

Het gaat hierbij om ludieke strijd waarbij het gaat om de introductie van nieuw product van leverancier Beckers. Rob Geus, bekend van het tv-programma de Smaakpolitie, is de scheidsrechter bij het duel en bepaalt welke deelnemer het beste de opdrachten uitvoert. De winnaar krijgt een geldprijs, bedoeld voor het goede doel: Villa Pardoes.

Het is niet de eerste keer dat Beckers een dergelijk evenement houdt. Eerder scheurden enkele BN’ers in Italiaanse, overkapte scooters de Beckers-Righi-Rally van Italië naar Nederland. Tv-kok Jeremy Vermolen won samen met styliste Rossana Lima de race van het duo Victor Reinier (acteur) en Ellemieke Vermolen (presentatrice).

Reageer op dit artikel