nieuws

Anti-kraak’restaurant gaat op andere locatie door

Restaurant

Het tijdelijke restaurant EVEN in Zwolle, zal op 28 februari na ruim een jaar haar deuren sluiten. Eigenaar Sander Dol start daarna meteen een ander tijdelijk concept: ‘EVEN in Harmonie’.

Anti-kraak’restaurant gaat op andere locatie door

Dol startte op 1 december 2008 met restaurant EVEN in een voormalig bankgebouw. Omdat het pand leeg stond en om kraken te voorkomen, werd er een tijdelijke eetgelegenheid geopend. Het ‘antikraak’restaurant was opvallend ingericht met onder meer hangende living colorsfeerlampen en een tot bar omgebouwde bankbalie. Het pand zal na sluiting van restaurant EVEN worden gesloopt.

Samen met Jan Briek van Brasserie Restaurant De Harmonie in Zwolle zal Dol opnieuw een jaar lang een tijdelijk restaurant met de naam ‘EVEN in Harmonie’ starten. Het huidige restaurant De Harmonie in Zwolle zal in de eerste twee maanden van maart een restyling ondergaan. In een persbericht kondigt Dol aan dat vanaf 15 maart het modern klassieke brasserie en restaurant open gaat. Chef-kok Rick de Jong zal de keuken bemannen.

Reageer op dit artikel