nieuws

Auguste stijgt hard in nieuwe Lekker

Restaurant

Restaurant Auguste in Maarssen is één van de grootste stijgers in de nieuwe uitgave van restaurantgids Lekker. Ook in Simpelveld kan de vlag uit. Dat maakt Lekker bekend voor de lancering van de nieuwe gids op maandag 14 november.

Auguste stijgt hard in nieuwe Lekker

Naast Auguste, waar patron-cuisinier Karl van Baggem indruk maakt, zal ook restaurant Bellevue in Simpelveld snel stijgen. Hoe hard en op welke plaats de restaurants komen, is niet bekend. Wel is duidelijk dat bij de grootste dalers Kasteel Wittem in Wittem en het Amsterdamse restaurant Bordewijk zitten.

Binnenkomers

Verder maakt Lekker de drie hoogste binnenkomers bekend. Dat zijn restaurant L’Atelier in Gulpen, Solo in Gorinchem en restaurant Giga’s in het nabij Arnhem gelegen Ellecom.

Parkheuvel

Eerder maakte Lekker al bekend dat Ron Blaauw in Ouderkerk aan de Amstel en Cordial in Oss nieuw in de top-10 van Lekker staan. Dit gaat zeer waarschijnlijk ten koste van restaurant Parkheuvel in Rotterdam en Seinpost in Scheveningen en niet van de Zwethheul, zoals we eerder meldde.

Zie ook:

Ron Blaauw in top-10 van Lekker

Let op: extra nieuwsbrieven

November gidsenmaand. De internetredactie van Misset Horeca brengt de komende maand alle nieuwtjes over de culinaire gidsen op onze site en in onze nieuwsbrieven. Nog geen nieuwsbriefabonnee? Schrijf u nu in.

Reageer op dit artikel