nieuws

Auto schept restaurantgast (+video)

Restaurant

Een man die rustig zat te eten in een lunchroom in de Amerikaanse staat North Carolina kreeg de schrik van zijn leven toen een auto met 70 kilometer per uur door de pui knalde waar hij vlak achter zat. Ondanks de klap hield de man er niets aan over.

Auto schept restaurantgast (+video)

De 60-jarige bestuurster van de auto had de macht over het stuur verloren, en ramde toen pardoes het restaurant. De man, Kenneth Anderson, krijgt als genoegdoening voor de schrik van het restaurant elke keer als hij komt gratis koffie en een dagschotel.

‘Ik kom hier al sinds het restaurant zijn deuren opende en ik was hier dus ook toen de muren naar beneden kwamen’, zegt Kenneth Anderson op Hbvl.be. Hij zat aan een tafel aan het raam toen de wagen naar binnen kwam.

Anderson hield er slechts enkele blutsen en builen aan over. ‘De dokters die me onderzochten, konden niet geloven dat ik niets gebroken had. Ik herinner me van het voorval zelf niets. Ik ben beschoten in Vietnam, heb uit vliegtuigen gesprongen… Dit is weer iets nieuws.’

Beveiligingscamera’s in en rond het restaurant legde het voorval vast. Daarop is te zien hoe Anderson aan het raam zit te eten, door de auto een meter of twee opzij geramd wordt, daarna rustig overeind komt, zijn pet opzet en op de counter klimt.

Zie hieronder het filmpje van LiveLeak:

Reageer op dit artikel