nieuws

Aziatische topbaan voor kok René Oskam

Restaurant

De Nederlandse chef-kok René Oskam is benoemd tot executive chef bij het InterContinental Hua Hin in Thailand. Het tophotel is het eerste ‘boutique style resort’ van InterContinental in het Aziatische land.

Aziatische topbaan voor kok René Oskam

René Oskam is deze week begonnen aan zijn klus in Thailand. Hij komt over van InterContinental Bali Resort in Indonesië, waar hij sinds april 2008 dezelfde functie vervulde.

‘Het InterContinental Hua Hin heeft drie schitterende restaurants. Een Italiaans restaurant met een chef overgekomen uit Parma. Een Thais restaurant met specifiek authentieke recepten. En een breach seafood restaurant’, aldus Oskam.

Meetingrooms

Naast de verantwoordelijkheid over de drie restaurants in het tophotel houdt Oskam zich ook bezig met room dining en met de f&b voor een paar kleine meetingsrooms voor excutive meetings’.

René Oskam volgde in ons land onderwijs maar werkt al geruime tijd in Azië. Zo was hij werkzaam voor onder andere bij Thavorn Beach Village and Spa in Phuket, Baan Haad Ngam Boutique Resort Samui in Thailand, Anatara Resort Hua Hin in Thailand en InterContinental Bali Resort op Bali.

Reageer op dit artikel