nieuws

Bakboord Almere verbouwt 26 weken

Restaurant

Bakboord, een van de bekendste restaurants van Almere, gaat op de schop. De komende 26 weken ondergaat het horecabedrijf van Wim Koemeester een ware metamorfose, maar blijft gewoon doordraaien aan de Veerkade.

Bakboord Almere verbouwt 26 weken

De gasten zullen zo min mogelijk hinder ervan ondervinden. Alleen van 16 juni tot 2 juli zit Bakboord even dicht.

Naast een nieuwe look wordt het restaurant fors uitgebreid, meldt de plaatselijke krant Almere Vandaag. De keuken en het terras worden ruimer, er komt een nieuwe entree en een nieuwe vergaderruimte.

Het slaan van de eerste paal viel samen met het twintigjarig jubileum van de Koemeesters als ondernemer in Almere. Wim Koemeester zegt zich niet veel aan te trekken van de kredietcrisis. ‘Tot nu toe merken we er weinig van. Bovendien zijn we al drie jaar bezig met de plannen voor de uitbreiding.’

Reageer op dit artikel