nieuws

Barvrouw krijgt 10.000 dollar fooi

Restaurant

Een horecamedewerkster uit de Amerikaanse stad Hutchinson heeft een wel heel bijzondere fooi gekregen. De barvrouw, Cindy Kienow, kreeg tienduizend dollar, 7.800 euro, van een regelmatig terugkerende gast.

Barvrouw krijgt 10.000 dollar fooi

De gast nuttigde een maaltijd van 20 euro in de Applebee’s vestiging in Hutchinson, Kansas. Tijdens het afrekenen gaf de man ineens de uitzonderlijke fooi van tienduizend dollar. ‘Ik kon me niet bewegen. Ik wist niet wat ik moest zeggen’, aldus de verbouwereerde barvrouw, zo meldt De Telegraaf.

De horecamedewerkster heeft geen flauw idee waarom ze de fooi kreeg. Ze hoop dat de man nog eens terugkomt om hem te bedanken. Het is niet de eerste keer dat gasten een opvallende fooi geven. Enkele maanden geleden liet een gast een flinke fooi achter voor een zwangere serveerster.

Reageer op dit artikel