nieuws

Bekend restaurant in Hoorn dicht

Restaurant

Restaurant L’Oasis de la Digue in Hoorn stopt ermee. Het restaurant wordt gezien als een van de betere eetgelegenheden van het Noord-Hollandse Hoorn en omgeving. Op 31 januari 2008 gaan de deuren van L’Oasis de la Digue definitief dicht.

Bekend restaurant in Hoorn dicht

Dat meldt het Noord-Hollands Dagblad. Eigenaar Jan Veeken van L’Oasis de la Digue zegt een fraai bod te hebben gehad op het pand, een voormalige stoomgemaal uit 1868, waarin het restaurant is gevestigd.

Swingende brasserie
‘We hebben een zeer interessant bod gekregen en tegelijk waren we toe aan iets nieuws. Met zijn vieren (Jan en Els Veeken, en Yvonne en Hans Kuin, red.) willen we een swingende brasserie in combinatie met een luxe delicatessenzaak beginnen’, aldus Jan Veeken in de regionale krant.

Het restaurant gaat 31 januari 2008 dicht. De nieuwe eigenaar wil anoniem blijven en maakt van het restaurant een woonhuis. De horecabestemming van het oude pand komt daarmee te vervallen.

Reageer op dit artikel