nieuws

Bekende chefs in première op 24Kitchen

Restaurant

De nieuwe foodzender 24Kitchen start deze week met drie nieuwe programma’s van gerenommeerde buitenlandse topchefs. Elke werkdag geven de tv-koks Donna Hay en Bill Granger hun keukengeheimen prijs, gastronoom Anthony Bourdain ontdekt overal ter wereld authentieke plaatselijke gerechten.

Bekende chefs in première op 24Kitchen

Bill’s Food van Bill Granger laat de kijker zien hoe je op eenvoudige wijze een verrukkelijke maaltijd op tafel zet. In zijn eerste televisieserie deelt de Australische restauranteigenaar en best-selling auteur Bill Granger zijn passie voor koken in dezelfde rustgevende en verbluffende stijl als in zijn cafés en kookboeken. Bill’s Food is elke werkdag om 20.00 uur te zien op 24Kitchen.

Anthony Bourdain

En in de Emmy genomineerde serie No Reservations gaat Anthony Bourdain op reis en verkent alle uithoeken van de wereld. Tijdens zijn reizen maakt hij kennis met de kleurrijke lokale inwoners en ontdekt hij de internationale culturele landschappen. Hij is een echte avonturier, zelfs voor het eten van een oogbal van een bloedig zeehondenkarkas of een hagedissenjacht in de woestijn

deinst hij niet terug.

Donna Hay

Fast, Fresh, Simple is elke werkdag om 23.00 te zien. In deze serie speelt de Australische kok Donna Hay de hoofdrol. Ze is wereldberoemd en heeft diverse bestsellers op haar naam staan. In Fast, Fresh, Simple laat ze zien hoe je met haar tips en trucs maaltijden bereidt die net zo goed smaken als dat ze eruit zien.

Reageer op dit artikel