nieuws

Bekende tv-kok in opspraak

Restaurant

De bekende Britse tv-kok Antony Worrall Thompson is in opspraak geraakt. Thompson haalde in een interview flink uit naar buitenlandse medewerkers in Britse restaurants. Volgens de BBC-kok zorgen vooral Oost-Europeanen voor een belabberd serviceniveau in eetgelegenheden.

Bekende tv-kok in opspraak

Dat meldt Caterer. Thompson deed zijn opvallende uitspraken in het lifestyle magazine ‘Square Meal’. ‘Groot-Brittannië heeft een enorme variëteit aan eetculturen, maar de service in deze zaken is rampzalig. We moeten de obers veel enthousiaster maken’, aldus Thompson.

Thompson kwam zelf met een idee om het ‘probleem’ op te lossen. Volgens de bekende kok moeten de salarissen voor obers omlaag. Hierdoor worden ze meer afhankelijk van fooien en zijn ze bereid enthousiaster te werken.

Antony Worrall Thompson wordt in Groot-Brittannië gezien als een van de populairste tv-koks. Hij is al ruim tien jaar bezig op tv en is het gezicht van het goed bekende BBC-programma Saturday Kitchen.

Reageer op dit artikel