nieuws

Bellevue vliegt in nieuwe Lekker

Restaurant

Restaurant Bellevue in Simpelveld is de snelste stijger in de Top-100 van Lekker. Het Limburgse restaurant stijgt maar liefst 33 plaatsen. Auguste in Maarssen doet het dit jaar met een opmars van 22 plaatsen.

Bellevue vliegt in nieuwe Lekker

Bellevue stijgt van 87 naar 54. Auguste van 69 naar 47. De derde snelste stijger in restaurant Karel V in Utrecht. De eetgelegenheid met de chef-kok Jerry Bastiaans en sommelier Johan Kragtwijk gaat van 72 naar 53.

Restaurant Kaagjesland in Reeuwijk klimt zeventien plaatsen en stijgt van 93 naar 76. Kasteel Heemsteede in Houten plust vijftien plaatsen. Vorig jaar nog op plaats 45. Nu op een verdienstelijke dertigste plek en daarmee de hoogst genoteerde eetgelegenheid van de provincie Utrecht.

Let op: extra Michelinnieuwsbrief

November gidsenmaand. In de laatste week van de maand komt de moeder aller gidsen uit: de Michelingids. Veel koks zitten er er met smart op te wachten. Michelin kiest dit voor een perspresentatie zonder aanwezigheid van koks. Wilt u het Michelinnieuws echter zo snel mogelijk hebben? Abonneer u dan op de nieuwsbrief en ontvang 27 november in de middag een extra Michelinnieuwsbrief.

Schrijf u nu in….

Reageer op dit artikel