nieuws

Belofte Westmaas kookt in Azië

Restaurant

De kookkunsten van Marco Westmaas, door GaultMillau uitgeroepen tot Belofte van het Jaar, zijn ver buiten Nederland opgemerkt. Het prestigieuze vijfsterrenhotel Sukhothai in Bangkok heeft Westmaas zover gekregen naar Azië af te reizen.

Belofte Westmaas kookt in Azië

Westmaas, die Elzenduin Beach & Hotel in Ter Heijde aan Zee runt, kookt op uitnodiging in het Aziatische tophotel. Voor een select gezelschap van de Thaise society maakte Westmaas op 7 februari een speciaal vijftien gangenmenu.

De speciale kookopdracht kwam tot stand door Nick Zirkzee, uitgever van The Art of Travel. Zirkzee is een goede bekende van de general manager van het Sukhothai, George Benney.

‘Nick Zirkzee is een vriend van het hotel en heeft ons attent gemaakt op de kwaliteiten van Westmaas. Wij zijn bijzonder enthousiast geraakt door de spirit en gedrevenheid van The Dutch Chef’, aldus Benney

Zie ook

Reageer op dit artikel