Beluga op één in GrootSpraak

Beluga op één in GrootSpraak

Beluga in Maastricht is volgens de nieuwe restaurantgids GrootSpraak het beste restaurant van Nederland. Dat maakte uitgever Ronald de Groot van de nieuwe gids bekend tijdens het proefevenement Champagne aan Zee.

Restaurant de Kromme Watergang in Hoofdplaat van eigenaar Edwin Vinke is volgens GrootSpraak het beste visrestaurant van ons land. Simon Veldman van het Amsterdamse Vermeer is de beste sommelier. Dat meldt De Telegraaf.

Initiatiefnemer van GrootSpraak is uitgeverij PersWijn, die tot voor kort de uitgever was van restaurantgids GaultMillau. In een persschrijven laat WijnPers weten dat het om dé restaurantgids voor wijnliefhebbers gaat. De gids onderscheidt zich volgens eigen zeggen van andere gidsen door de wijnkaart in restaurants apart te beoordelen.

Bekijk deze collectie

Menukaart

De menukaart is misschien wel het belangrijkste onderdeel van de bedrijfsvoering. Hier staat immers datgene wat je verkoopt. Hoe maak je een menukaart, wat zet je erop en welke prijzen horen daarbij? In deze collectie tips en inspiratie voor het maken van een winstgevende menukaart.