nieuws

Beluga op één in GrootSpraak

Restaurant

Beluga in Maastricht is volgens de nieuwe restaurantgids GrootSpraak het beste restaurant van Nederland. Dat maakte uitgever Ronald de Groot van de nieuwe gids bekend tijdens het proefevenement Champagne aan Zee.

Beluga op één in GrootSpraak

Restaurant de Kromme Watergang in Hoofdplaat van eigenaar Edwin Vinke is volgens GrootSpraak het beste visrestaurant van ons land. Simon Veldman van het Amsterdamse Vermeer is de beste sommelier. Dat meldt De Telegraaf.

Initiatiefnemer van GrootSpraak is uitgeverij PersWijn, die tot voor kort de uitgever was van restaurantgids GaultMillau. In een persschrijven laat WijnPers weten dat het om dé restaurantgids voor wijnliefhebbers gaat. De gids onderscheidt zich volgens eigen zeggen van andere gidsen door de wijnkaart in restaurants apart te beoordelen.

Reageer op dit artikel