nieuws

Benefietavond restaurant O Mundo

Restaurant

Restaurant O Mundo in Wageningen houdt op 10 november een benefietavond voor de stichting Energy4All, een organisatie die zich inzet voor kinderen met een stofwisselingsziekte. Ambassadeurs van de stichting zijn Jochem van Gelder en Jochem Meijer.

Benefietavond restaurant O Mundo

Beide BN’ers zullen tijdens de benefietavond aanwezig zijn in het restaurant van Hotel de Wereld in Wageningen. Chef van O Mundo is de topkok Baltasar Tieskens. De BN’ers krijgen een cheque overhandigt die symbool staat voor het bedrag dat Hotel de Wereld en restaurant O Mundo hebben verzameld voor dit goede doel. O Mundo staat op 75 in de top 100 van Lekker.

Jubileummenu

O Mundo bood gasten de afgelopen periode een jubileummenu aan ter gelegenheid van het vijf jarig bestaan. Dit vijfgangen diner konden gasten nuttigen voor de prijs die vijf jaar geleden gold. Alleen dan wel in euro’s. Vijf euro per menu wordt geschonken aan Energy4All. De opbrengst hiervan bedraagt ongeveer 1200 euro.

‘Daarbij komt nog de opbrengst van de veiling die we organiseren op 10 november. Plus de bijdrage van de gasten van die avond. We vragen 100 euro per persoon en dit gehele bedrag gaat naar Energy4All,’ zegt Natasja Kramer van de afdeling Sales & Reserveringen van het Wageningse hotel.

Reageer op dit artikel