nieuws

Beren Holding start met businessschool

Restaurant

De businessschool start op 16 februari en is een verzamelnaam voor meerdere opleidingen en trainingen die Beren Holding aan hun medewerkers aanbiedt.

Beren Holding start met businessschool

Het belangrijkste onderdeel van de Business School is de MBO-opleiding (niveau 2-4) voor koks, die 16 februari start. In september dit jaar komt daar de MBO-opleiding (niveau 4) voor restaurantmanagers bij. Daarnaast biedt Beren interne trainingen aan, voor alle lagen van het personeel; van managers tot bediening.

‘Het trainingsprogramma bestaat uit diverse onderwerpen, waar medewerkers in de dagelijkse praktijk mee te maken hebben. Zo is er een programmaonderdeel over hoe je met gasten omgaat, klachtenafhandeling en leidinggeven in het algemeen.” aldus P&O Manager Yvonne Konincks.

De opleidingen worden aangeboden in samenwerking met het Projectbureau Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (PBB) en SVO; de opleidingspartner voor bedrijven in de horeca.

Het doel van de Beren Holding met de opleidingen is zowel de kwaliteit van haar concept bewaken en stimuleren en een organisatie te zijn waar medewerkers ‘graag en met trots’ werken.

:

Reageer op dit artikel