nieuws

Beretrots en Spaans benauwd na ster

Restaurant

Restaurant De Heer Kocken in Vught is misschien wel een van de grootste verrassingen uit de Michelingids van dit jaar. Eigenaar John Kocken had totaal geen rekening gehouden met de komst van een Michelinster.

Beretrots en Spaans benauwd na ster

‘Ik zat in mijn badjas en werd gebeld door mijn visboer. Ik kreeg het Spaans benauwd. We hebben de vlag en champagne in de hand. Ik kan wel janken. De adrealine giert door mijn lijf’, aldus Kocken enkele uren na het horen van het grote nieuws.

Kocken: ‘We bestaan dit jaar tien jaar en staan voor het eerst in Lekker. Dan komt dit voor de kiezen. We zijn er beretrots op. We krijgen alleen maar telefoontjes. Ik heb nog nooit met dat bijltje gehad’.

Beluister hier de eerste reactie van eigenaar John Kocken

Reageer op dit artikel