nieuws

Bergen op Zoom herhaalt Ontdek Culinair

Restaurant

In september kan het publiek in Bergen op Zoom opnieuw deelnemen aan de plaatselijke versie van Ontdek Culinair Nederland. Dit concept van chef-kok Ed Hoogendijk blijkt zowel consumenten als restaurants in de Brabantse stad uitstekend te bevallen.

Bergen op Zoom herhaalt Ontdek Culinair

Iemand die reserveert voor Ontdek Culinair in een historische Nederlandse plaats krijgt een persoonlijke culinaire reis voorgeschoteld. Die leidt langs vier deelnemende restaurants in een historisch centrum. Aperitief en voorgerecht worden geserveerd in het eerste restaurant, daarna volgen tussengerecht, hoofdgerecht en dessert op andere plekken.

Honderden mensen

Hoogendijk begon ermee in Delft waar hij enkele horecazaken heeft. Hij rolde het concept uit naar diverse andere plaatsen. Bergen Op Zoom deed dit voorjaar voor het eerst mee. In september volgt meteen de tweede editie, want de eerste verliep zeer succesvol. Honderden mensen deden eraan mee, zegt de Chef-Kok in de regionale krant BN DeStem.

Agenda<>

In september worden behalve in Bergen op Zoom ook Ontdek Culinair-diners georganiseerd in Roosendaal, Den Haag, Rotterdam, Arnhem, Schiedam, Dordrecht en uiteraard Hoogendijks eigen Delft. Verdere info is te vinden op de website van Ontdek Culinair Nederland.

Reageer op dit artikel