nieuws

Bib Gourmand-restaurant in andere handen

Restaurant

Gastheer Dennis de Prie en chef-kok René Oudshoorn zijn per 1 maart 2011 de nieuwe eigenaren van restaurant Onder de Linde in Noordwijk. Het restaurant heeft een Bib Gourmand in de Michelingids.

Bib Gourmand-restaurant  in andere handen

‘De huidige eigenaar, Herman van Manen, is een vriend van mij en heeft ons benaderd om het restaurant over te nemen’, vertelt De Prie. Om gezondheidsredenen stopt chef-kok Van Manen met de exploitatie van het restaurant met een Franse keuken.

‘We willen op dezelfde voet verder gaan en de goede naam voortzetten’, aldus de gastheer. Zijn compagnon, René Oudshoorn, is afkomstig van sterrestaurant De Moerbei in Warmond. Eerder werkte De Prie ook bij dat bedrijf. De keuken blijft Frans maar met een modern tintje. ,We koken minder zwaar en met verfijning.’ Het tweetal was al langer van plan om samen aan de slag te gaan als ondernemers.

Details

De nieuwe eigenaren hebben geen grootscheepse verbouwing gedaan maar enkele details aangepast. Zo is het glaswerk vervangen en zijn de stoelzittingen vernieuwd.

Reageer op dit artikel