nieuws

BibGourmand-gids verschijnt 12 november

Restaurant

De tweede editie van de BibGourmand Benelux van Michelin, de gids met restaurants met uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, ligt 12 november in de winkel. De grote broer zelf, de Michelingids, verschijnt eind november.

BibGourmand-gids verschijnt 12 november

Dat maakt Michelin Benelux bekend. Op maandag 9 november maakt Michelin de mutaties uit de BibGourmand-gids Benelux bekend middels een persbericht. Op donderdag 12 november ligt de gids daadwerkelijk in de winkel.

Volgens Michelin resveert een Bib Gourmand restaurant een lekker menu (voorgerecht, hoofdgerecht en dessert) voor een maximumprijs van 35 euro (36 euro in de hoofdsteden Brussel, Luxemburg en Amsterdam). Het gaat om restaurants met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

Het gaat om de tweede BibGourmand-gids van Michelin voor de Benelux. In maart dit jaar verscheen de eerste editie.

Reageer op dit artikel