nieuws

Bilderberg schuift met managers

Restaurant

Bilderberg kondigt een grote wisseling van managers aan. Maar liefst vijf leidinggevenden muteren bij de bekende horecaketen. Het grootste nieuws, wat gisteren via deze site naar buiten kwam, is de aanstelling van Marc van Gulick als directeur/chef-kok van Landgoed Lauswolt in het Friese Beetsterzwaag.

Bilderberg schuift met managers

Door de komst van Van Gulick komt een grote stoelendans bij Bilderberg op gang. Zo verhuist Jan van Straten van Landgoed Lauswolt naar Résidence Groot Heideborgh in Garderen. Van Straten werkte drie jaar voor Lauswolt. Hij verhuist per 1 januari 2007. Van Straten verhuist op eigen verzoek om privé-redenen.

Zuid-Veluwe Hotels

Harro Menkhorst is benoemd tot general manager van Bilderberg Hotel ’t Speulderbos in Garderen. Menkhorst is momenteel nog revenue manager van de Zuid-Veluwe Hotels, waaronder Hotel de Bilderberg, Hotel Buunderkamp en Hotel Wolfheze vallen.

Klein Zwitserland

Marcel Vlek is per 1 januari 2007 general manager af van de Midden-Veluwe Hotels Résidence Groot Heideborgh en ’t Speulderbos. Vlek is benoemd tot general manager van Hotel Klein Zwitserland in Heelsum.

Buunderkamp

De huidige general manager van Hotel Klein Zwitserland, Hans van Pelt, wordt de gm van Hotel de Buunderkamp in Wolfheze. Max Hermers tenslotte, de huidige gm van Hotel de Buunderkamp neemt het management van Château Holtmühle over. Hij volgt interim directeur Peter Elders op.

Uitdagende werkomgeving

Algemeen directeur Dries van der Vossen van Bilderberg meldt dat het rouleren van zijn managers moet zorgen voor uitdagende werkomgevingen. ‘Terwijl we anderzijds op een optimale wijze de juiste manager voor het juiste hotel kunnen inzetten’, aldus Van der Vossen.


Reageer op dit artikel