nieuws

Blaauw kookt langer voor Palazzo

Restaurant

De show van het culinaire theater Palazzo is wegens groot succes verlengd. Daardoor zal topkok Ron Blaauw langer zijn speciaal voor dit theater samengestelde menu maken. Dat heeft het management bekend gemaakt.

Blaauw kookt langer voor Palazzo

Aanvankelijk zou de spiegeltent van Palazzo tot 3 februari open zijn in de beeldentuin van het Westerpark in Amsterdam, direct naast de Westergasfabriek. Het management heeft besloten door te gaan tot 25 februari. Ook is het showprogramma met een zwaar culinaire tint in januari en februari open op de woensdagavonden.

30.000 bezoekers

Naar verwachting houden de extra dagen in dat er dit winterseizoen totaal 30.000 bezoekers komen kijken in het vier maanden durende theater. Daarmee wordt de editie 2006/2007 de meest succesvolle van de drie edities.

Palazzo is een combinatie van theater en sfeervol dineren op topniveau en wordt daardoor ook wel het theater van de zintuigen genoemd. Tweesterrenkok Ron Blaauw heeft voor Palazzo 2007/2007 een geheel nieuw menu samengesteld.

Zie ook:

Ron Blaauw wil ’t Gooi in

Blaauw kookt langer voor Palazzo

Reageer op dit artikel