nieuws

Boek van De Leuf in andere talen

Restaurant

Sterkok Paul van de Bunt van restaurant De Leuf overweegt sterk zijn boek ‘Reis naar de sterren’ uit te brengen in andere talen. Op deze manier hoopt Van de Bunt flink wat extra exemplaren te slijten in Frankrijk, Duitsland en Engelstalige landen.

Boek van De Leuf in andere talen

Dat staat te lezen in de folder ‘Tijd voor het nieuwe genieten’ van tweesterrenrestaurant De Leuf in het Zuid-Limburgse Ubachsberg.

Van de Bunt laat weten dat er vanuit het buitenland veel interesse is voor zijn boek en dat hij in een vergevorderd stadium is met buitenlandse uitgevers om ‘Reis naar de sterren’ uit te brengen in het Duits, Frans en Engels.

In ‘Reis naar de sterren’ beschrijft Van de Bunt zijn ervaringen in Europese driesterrenrestaurants. Het boek is inmiddels toe aan de tweede druk. De eerste druk van drieduizend exemplaren was binnen twee maanden uitverkocht.

Reageer op dit artikel