nieuws

Boeken Den Blijker geliefd bij dief

Restaurant

De politie heeft een 39-jarige man uit Den Haag aangehouden vanwege diefstal. De man had vier boeken ontvreemd uit een warenhuis. Het ging om boeken van de bekende tv-kok Herman den Blijker.

Boeken Den Blijker geliefd bij dief

Dat meldt het Algemeen Dagblad. De man werd betrapt door medewerkers van het warenhuis toen hij de zaak wilde verlaten. Hij had vier boeken van Herman den Blijker in zijn tas gestopt en probeerde zonder te betalen de zaak te verlaten.

Herrie in de Keuken

De dief is geen onbekende van de politie. Het zou volgens de politie gaan om een veelpleger. De man zit vast en wordt voorgeleid aan de rechter-commissaris. Herman den Blijker bracht afgelopen jaren onder meer het boek Herrie in de Keuken uit. Verder is de topkok de laatste tijd erg succesvol met tv-programma’s.

Tip:

In onze boekenshop meer boeken van topkoks

Reageer op dit artikel