nieuws

Boeken en zoontje voor Sergio Herman

Restaurant

Sergio Herman heeft deze week de boekenserie Sergio Trilogie gepresenteerd. Het gaat om drie boeken met onder andere recepten en shop- en eetadressen, totaal goed voor ruim 350 pagina’s. Daarnaast werd de topkok afgelopen weekend voor de vierde keer vader.

Boeken en zoontje voor Sergio Herman

De eigenaar van driesterrenrestaurant Oud Sluis in het Zeeuwse Sluis heeft de boeken ‘Sergio feest’, ‘Sergio thuis’ en ‘Sergio op reis’ uitgebracht. De boeken bevatten toegankelijke recepten en zijn favoriete shop- en eetadresjes.

De drie kookboeken zijn samen goed voor 352 pagina’s en wordt uitgegeven door Ministrone. Half januari 2011 zijn de boeken verkrijgbaar. Inmiddels kunnen ze via diverse websites voor 45 euro al worden besteld.

Naast de bekendmaking van de nieuwe boeken, werd Sergio Herman afgelopen zondag voor de vierde keer vader.

Reageer op dit artikel