nieuws

Boer en Blaauw op menukaart ‘t Schulten Hues & Friends

Restaurant

Restaurant ’t Schulten Hues in Zutphen heeft de namen bekend gemaakt van de chefs die gerechten beschikbaar stellen voor de kaart van Schulten Hues & Friends, de nieuwe brasserie van Peter Gast en Jacqueline van Liere. Daarbij enkele klinkende namen zoals Jonnie Boer en Ron Blaauw.

Boer en Blaauw op menukaart ‘t Schulten Hues & Friends

De Librije, One, Ron Blaauw, Amber in HongKong (chef-kok Sidney Schutte), Restaurant Niven, Apicius, Saffraan, The Dylan, De Groene Lantaarn, Basiliek en ’t Amsterdammertje hebben hun samenwerking toegezegd.

De toprestaurants leveren een of meerdere klassiekers die op de kaart komen van Schulten Hues & Friends. Het nieuwe laagdrempelig restaurant, dat in de kelder van overbuurman Eden Hotel Zutphen komt, gaat in september open.

Gast meldt verder dat Mark Lubbersen is aangetrokken als nieuwe sommelier van het hoofdrestaurant, ’t Schulten Hues*. Lubbersen werkte eerder onder meer voor de topzaken De Librije, Librije Zusje en De Leest.

‘Lubbersen komt Jacqueline en ons bedieningsteam versterken en zal de wijnbehandeling op zich nemen en treedt dus in dienst als sommelier. We zien uit naar een prettige samenwerking en zijn blij deze topper aan ons mooie team toe te kunnen voegen’, aldus Gast over de transfer.

Reageer op dit artikel