nieuws

Bokkedoorns-mania bij NK Gastheren

Restaurant

Martijn van Winden van De Bokkedoorns op nummer één. Gevolgd door Jolijn Köhne, eveneens van De Bokkedoorns. De twee bedieningstoppers kregen bij het NK Gastheren/Gastvrouwen de prijs uit handen van John Beeren, inderdaad, eigenaar van De Bokkedoorns.

Bokkedoorns-mania bij NK Gastheren

Er heerste een complete Bokkedoorns-mania in een uitpuilende HorecavArena op de laatste dag van de 50e Horecava. Het toprestaurant in Overveen beschikt over een uiterst talentvolle bediening, zo kan worden geconcludeerd na de spannende ontknoping bij de prijsuitreiking.

Voor winnaar Van Winden is een droom uitgekomen. ‘Ik ben echt super blij. Het ging enorm lekker, het liep als een trein. Het is wel apart dat ik de prijs uit handen krijg van meneer Beeren. Ik ben ook heel erg blij voor Jolijn’, aldus Van Winden in een eerste reactie. Derde bij de door het HBI georganiseerde wedstrijd werd Anouk Bos. De leerling van het ROC Twente werkt bij Hotel Droste’s in het Overijsselse Tubbergen.

Ondergeschoven kindje

John Beeren maakte van de mogelijk gebruik om een punt te zetten. ‘De bediening in ons land is met sprongen vooruit gegaan. Het moet maar eens afgelopen zijn met het beeld dat de bediening het ondergeschoven kindje is in een restaurant. De media moet stoppen met negatieve berichtgeving over bedieningspersoneel.’

Reageer op dit artikel