nieuws

Bonheur neemt horeca Prise d’eau Golf over

Restaurant

Bonheur Horeca Groep verzorgt vanaf het begin van het nieuwe jaar de horeca-exploitatie van het 27 holes golfcomplex aan de Gilzerbaan in Tilburg. Deze bestaat uit een brasserie en een terras voor de ruim 1200 leden van de golfclub en omvangrijke business club. Daarnaast beschikt Prise d’eau Golf over vergader- en ontvangstruimtes.

Bonheur neemt horeca Prise d’eau Golf over

De 9 huidige medewerkers (in de keuken en bediening) komen in dienst van Bonheur. De horecaleiding van Prise d’eau Golf komt in handen van Bas Jonkers.

De Bonheur directie is gelukkig met de uitbreiding, ‘aangezien de horeca-activiteiten uitstekend aansluiten bij de doelgroep en marktpositie van het voortdurend in ontwikkeling zijnde Tilburgse horeca bedrijf’. Directeur Harrie Vermeer: “Prise d’eau Golf is een vermaarde golfbaan in Nederland. Het is een fantastische uitdaging voor Bonheur om hier de horeca te mogen verzorgen!”

Bonheur Horeca Groep exploiteert diverse toonaangevende locaties in Midden-Brabant zoals het MIDI Theater, het Koning Willem II en Hotel Restaurant Auberge du Bonheur. Bonheur op Locatie verzorgt de catering voor de zakelijke markt en particulieren. Naast catering bij bedrijven en aan huis, beschikt Bonheur op Locatie over diverse locaties in Midden-Brabant.

Prise d’eau Golf ligt in het bosrijke buitengebied tussen Tilburg en Gilze-Rijen en is geopend in 1995. Het complex, in het grondwaterbeschermingsgebied van Brabant Water, werd ontworpen door de Amerikaanse architect Ronald Fream. Het terrein van 84 hectaren wordt geaccentueerd door bos- en grote waterpartijen.

Reageer op dit artikel