nieuws

Braakhekke is grootste partyganger

Restaurant

Joop Braakhekke mag dan een tikkeltje verlegen zijn, zoals hij zelf zegt, toch staat de chef-kok dit jaar op nummer één in de Most Invited Top 100 van magazine Miljonair.

Braakhekke is grootste partyganger

De lijst is samengesteld door een groep van tien mensen die beroepshalve of als gast op veel feestjes verschijnen, zoals fotograaf Edwin Smulders, Story-journalist Guido den Aantrekker, voormalig Telegraaf- en societyjournalist Thomas Lepeltak en Miljonair-uitgever Yves Gijrath.

Nooit uitgenodigd
Joop Braakhekke vertelt dat hij per dag wel vier of vijf uitnodigingen op de deurmat krijgt. Hij zou eens graag naar het Quality of Life Gala willen, ‘maar op de een of andere manier word ik daar nooit voor uitgenodigd.’

12 procent omzet in marketing
Op de tweede plaats staat Aad Oudborg, oprichter van het keukenapparatuurmerk Princess. Hij organiseert zelf ook de nodige feesten, al was het maar omdat hij 12 procent van zijn omzet in marketing en pr-events stopt.

Niet meer kunnen werken
Op de derde plaats staan Jan en Monique des Bouvrie, vorig jaar nog eerste. De binnenhuisontwerper krijgt nog steeds veel uitnodigingen, maar zou niet meer kunnen werken als hij ze allemaal zou aflopen.

Zie ook:
Jaarprijs 2003 voor Joop Braakhekke

Reageer op dit artikel