nieuws

Braakhekke loopt imagoschade op

Restaurant

Het imago van Joop Braakhekke is geschaad. Dat zegt de bekende kok over het slepende conflict met de failliete zakenman Peter Langendijk. Gisteren bepaalde de rechter dat de beslaglegging op de boot van Braakhekke is opgeheven.

Braakhekke loopt imagoschade op

Braakhekke ligt al jaren in de clinch met Langendijk. Drie weken geleden liet de advocaat van Langendijk beslag leggen op de boot van Braakhekke. Vandaag meldt De Telegraaf dat de ketting weer is doorgeknipt en Braakhekke met zijn Stoute Louise weer het ruime sop kan kiezen.

‘Ik ben als een kind zo blij. Het was uiterst vervelend allemaal. De imagoschade is groot. Dit was gewoon Braakhekke pesten’, aldus een van Nederlands bekendste koks en eigenaar van het Amsterdamse restaurant Le Garage.

Reageer op dit artikel