nieuws

Bram van Grinsven wint gastvrijheidsprijs

Restaurant

Bram van Grinsven heeft de Nationale Hennesy Gastvrijheidsprijs gewonnen. De werknemer van sterrestaurant De Treeswijkhoeve in Waalre won de wedstrijd tijdens de Floriade in Venlo.

Bram van Grinsven wint gastvrijheidsprijs

Het bij de Alliance Gastronomique aangesloten sterrestaurant Treeswijkhoeve in Waalre levert de tiende winnaar van de Nationale Hennessy Gastvrijheidsprijs. Op de Floriade werd Bram van Grinsven als beste van de zeven kandidaten beoordeeld door de vakjury.

Jop IJspeert van De Swarte Ruijter in Holten, aangesloten bij Jeunes Restaurateurs d’Europe, eindigde als tweede. De derde podiumplek ging naar Nongbea Treuren van Dewi Sri in Rotterdam, aangesloten bij Selected Indonesian Restaurants.

De deelnemers aan de wedstrijd in Venlo waren geselecteerd door de zeven prominente culinaire samenwerkingsverbanden die zijn verenigd in de G7: Alliance Gastronomique, Les Patrons Cuisiniers, Jeunes Restaurateurs d’Europe, Relais Restaurants, Châteaux et Résidences Gastronomiques, Fine Eastern Restaurants en Selected Indonesian Restaurants.

Reageer op dit artikel