nieuws

Branche in de ban van film El Bulli

Restaurant

De horecabranche lijkt in de ban van ‘El Bulli: Cooking in progress’. Het nieuwste initiatief vindt plaats in filmtheater Kriterion in Amsterdam. Chef-kok Marc Rewinkel presenteert zondag 4 september na de film moleculaire hapjes.

Branche in de ban van film El Bulli

Rewinkel, van Kokenbijuthuis.nl, kookte onder andere in het gesloten toprestaurant van Ferran Adrià en is bekend met de moleculaire keuken. Hij demonstreert ter plekke enkele technieken en serveert een hapje (en drankje).

De film begint om 15.00 uur. Er is plek voor veertig personen. Meer informatie is te vinden op de website van Kriterion.

Maandag 29 augustus is in Pathé Amsterdam de landelijke première, met een speciaal amusediner van vijf gangen. Een dag later kunnen KHN-leden de film gratis bekijken in Figi in Zeist. Donderdag 1 september presenteren het Koksgilde en grand café Des Deux Villes op het Buitenhof in Den Haag ‘El Bulli’ aan de leden van het Koksgide en het Gastvrijheidsgilde.

Reageer op dit artikel