nieuws

Bretelli verrast na lang uitzien

Restaurant

Eigenaar Rolf Zincken van restaurant Bretelli in Weert zegt verrast te zijn door de ster die het restaurant van Michelin heeft gekregen. De verrassing is vooral groot omdat Zincken al jaren had gehoopt op een gulle Michelin.

Bretelli verrast na lang uitzien

‘Het blijft een verrassing. Paar jaar geleden hadden we het al eens gehoopt. We zijn met ons concept gewoon doorgegaan. Het is een fantastisch gevoel. De keuken is heel blij. Dit jaar hadden we enkele controles van Michelin. Maar je weet het nooit. De telefoon staat nu roodgloeiend’, aldus Zincken in een eerste reactie.

Eerste reactie van Rolf Zincken

Michelinfeiten op een rij:
Michelinnieuws» Nieuwe Michelinsterren
» Vervallen Michelinsterren
» Veelbelovende restaurants
» Nieuwe Bib Gourmands
» Vervallen Bib Gourmand
» Totale sterrenoverzicht 2007

Bretelli verrast na lang uitzien

Reageer op dit artikel