nieuws

Britse reljeugd slaat restaurant Jamie Oliver kort en klein

Restaurant

Het restaurant Jamie’s Italian van de bekende Britse kok Jamie Oliver is slachtoffer geworden van de vernielzucht van de rellende jeugd in Groot-Brittannië. Het restaurant van Oliver in Birmingham werd gisteren kort en klein geslagen.

Britse reljeugd slaat restaurant Jamie Oliver kort en klein

Oliver laat op Twitter weten dat alle restaurantramen zijn vernield en dat de omgeving is afgesloten. Personeel en gasten zijn veilig, maar het restaurant kan voorlopig niet open, aldus Oliver.

De bekende kok riep verder op om de relschoppers te bestrijden met waterkannen, rubberen kogels en een flink pak slaag. Naast Jamie’s Italian zijn meerdere horecazaken het slachtoffer geworden van rellende jeugd in Groot-Brittannië.

Reageer op dit artikel