nieuws

Bruidsbeurs bij Restaurant Zuiver

Restaurant

Restaurant Zuiver in Utrecht wil meer trouwerijen binnenhalen en organiseert daarom de Zuiver Trouwen Bruidsbeurs. De beurs vindt plaats op 1 november en is bedoeld voor bruidsparen, maar ook voor vrienden en familieleden. ‘Alles wat er bij een trouwdag komt kijken, kun je dan bij Zuiver vinden.

Bruidsbeurs bij Restaurant Zuiver

Op zondag 1 november staat Restaurant Zuiver in Leidsche Rijn compleet in het teken van trouwen. De Zuiverzaal vormt met trouwjurken, bruidsboeketten en trouwauto’s het decor van de bruidsbeurs.

Trouwjurk cadeau

Volgens Judith Prins van Restaurant Zuiver is de beurs een uitkomst voor bruidsparen uit de regio. Om de beurs extra spectaculair te maken geeft Restaurant Zuiver tijdens de beurs een trouwjurk van A Cinderella Store weg!

Restaurant Zuiver in Misset Horeca Live

Reageer op dit artikel