nieuws

Buitenlands Librije-plan even in ijskast

Restaurant

Het plan van De Librije om een zaak te starten in het buitenland is voorlopig stilgelegd. Het plan is nog niet van de baan.

Buitenlands Librije-plan even in ijskast

Dat laat Thérèse Boer van De Librije weten. Enige weken geleden kwam naar buiten dat er plannen waren om een soort van kopie van driesterrenrestaurant De Librije te starten in het buitenland. Er werd gedacht aan China.

‘De man die ons wilde hebben, is afgehaakt. Hij ging iets te snel’, aldus Thérèse Boer, die laat weten dat het plan nog niet van de baan is.

Boer deed haar mededeling tijdens een rondleiding in het nieuwe Librije hotel in Zwolle. Jonnie en Thérèse Boer bouwden een oude gevangenis om in een luxe horecabedrijf. Zondag 25 mei is de officiële opening van het hotel.

Reageer op dit artikel