nieuws

Burgemeester schoffeert Chinese horecaondernemer

Restaurant

Burgemeester Jan-Frans Mulder van de gemeente Hulst in Zeeland heeft voor ophef gezorgd door een lokale Chinese horecaondernemer voor gek te zetten op Twitter. Mulder twitterde maandag volgens eigen zeggen op grappige manier over een overal op een Chinees restaurant.

Burgemeester schoffeert Chinese horecaondernemer

‘Nu al dlie overvallen op Slineese lestaulants in Zeeland. Hoop dat die lale overvaller snel in z’n klaag gelepen worden… niet sambalb(l)ij’, twitterde Mulder maandag.

Het bericht van Mulder zorgde voor de nodige ophef. Zo liet de Commissaris van de Koningin in Zeeland weten de uitlatingen van Mulder ongepast te vinden. Mulder heeft kenbaar gemaakt vandaag een bezoek te brengen aan de eigenaar van Chinees restaurant Nan King in Middelburg, die onlangs werd overvallen.

Volgens een zegsvrouw van de gemeente gaat de burgemeester geen excuses aanbieden. Hij gaat uitleggen dat zijn tweet op persoonlijke titel was verstuurd en dat die niet kwetsend was bedoeld, maar juist grappig.

Reageer op dit artikel