nieuws

CAO-apk’s geven inzicht in loonstrook

Restaurant

FNV Horeca, FNV Catering en FNV Recreatie organiseren een CAO-apk. Uit onderzoek van de organisaties blijkt dat werknemers hun loonstrook niet altijd begrijpen.

CAO-apk’s geven inzicht in loonstrook

De dag vindt plaats op maandag acht november in het PSV stadion in Eindhoven. Een team van juridisch specialisten geeft dan antwoord op alle vragen op het gebied van werk en inkomen, zoals vragen over de CAO, loonstrook, vakantiedagen en pensioen.

‘We willen de drempel om vragen te stellen zo laag mogelijk maken’, zegt teamleider Erwin Koevoets. ‘We doen dat door naar de mensen toe te komen en snel en gedegen een advies te geven. Verder bekijken we kritisch de meegenomen loonstrookjes, net als bij de APK van je auto, weet je direct of het goed zit.’

Alle werknemers uit de horeca, catering en recreatie kunnen gratis advies vragen. Lid zijn is geen must. Opgeven is niet nodig, iedereen kan binnenlopen tussen 10.30 uur en 15.30 uur.

Het team van financiële experts reist het land door. Andere data en locaties zijn terug te vinden op de website van FNV Horeca.

Reageer op dit artikel