nieuws

Carlos Santana start restaurantketen

Restaurant

De Mexicaanse rockveteraan Carlos Santana heeft grote plannen in de horeca. Santana wil een keten van restaurants opzetten. Zijn eerste vestiging moet in april de deuren openen.

Carlos Santana start restaurantketen

Dat meldt de website andPOP.com. Het eerste restaurant komt in Walnut Creek in de VS en gaat Maria Maria heten, genoemd naar een van zijn vele hits. Het gaat om een eetgelegenheid waar authentieke Mexicaanse gerechten worden geserveerd. In april gaat Maria Maria open. In juni volgen nog enkele restaurants van Carlos Santana.

Maria Maria
Carlos Santana is een Mexicaanse gitarist die vooral bekend werd met zijn band Santana. De band was vooral succesvol eind jaren zestig. In 1971 ging Santana solo verder. In 1999 scoorde hij een grote hit met Maria Maria, waar nu een restaurant naar wordt genoemd.

Zie ook:
Nieuw restaurant voor tieneridool Timberlake (dec, 2005)

Reageer op dit artikel