nieuws

Cas Spijkers opent Haarlem Culinair met hakbijl

Restaurant

Topkok Cas Spijkers opent op 5 augustus rond de klok van vijf uur het festivial Haarlem Culinair. De openingshandeling vindt plaats met behulp van een hakbijl.

Cas Spijkers opent Haarlem Culinair met hakbijl

Spijkers zal met deze hakbijl de deelnemende koks aan Haarlem Culinair losslaan van het hakblok. Met een touw zijn ze vastgebonden aan dit hakblok. Na de ‘bevrijding’ door de topkok gaat het culinaire eetfestijn van start.

Haarlem Culinair 2010 vindt plaats van 5 tot en met 8 augustus. Het is de zestiende keer dat het eetfestijn plaats grijpt rond De Grote Markt. Een dertiental restaurants uit de regio rond Haarlem werkt er aan mee. Groothandel Kweker is hoofdsponsor van het evenement.

Bezoekers hebben op 5 augustus tussen 17 en 18 uur de mogelijkheid voor een meet & greet met Cas Spijkers. In samenwerking met groothandel Kweker uit Amsterdam zal de bekende chef zijn luxe kroketten- en bitterballenlijn laten proeven.

Reageer op dit artikel