nieuws

Cateraar Sparkling opent grand café

Restaurant

Sparkling catering heeft een grand cafe geopend op Landgoed Zonnestraal, gelegen tussen Hilversum en Loosdrecht. Het nieuwe grand café is van donderdag tot en met zondag geopend voor diner en op overige dagen beschikbaar voor groepsdiners, bijeenkomsten, netwerkborrels of personeelsfeestjes

Cateraar Sparkling opent grand café

Sparkling catering verzorgde al evenementen op het landgoed Zonnestraal; een voormalig sanatorium gebouwd in 1928. Architect is Jan Duiker. Een architectuur rondleiding behoort tot de mogelijkheden van Zonnestraal.

Zaalhuur

Zonnestraal, gebouwd in beton met ragfijne raamsponningen en veel glas, verbeeldt het Nieuwe Bouwen. Dit demonstreert een evenwicht in materiaalgebruik, functionaliteit en een heldere compositie in wit en lichtblauw. In 1995 werd de eerste stap gezet voor de erkenning als rijksmonument en is zelfs genoemd voor nominatie voor de Werelderfgoedlijst.

Momenteel is Landgoed Zonnestraal de thuisbasis voor verschillende instellingen en bedrijven Daarnaast beschikt het Hoofdgebouw over prachtig gerestaureerde zalen die te huur zijn voor bijeenkomsten, congressen en diners.

Reageer op dit artikel