nieuws

Cateringkok doet gooi naar Gouden Koksmuts

Restaurant

De prestigieuze horecawedstrijd De Gouden Koksmuts krijgt mogelijk een cateringkok als winnaar. Eén van de deelnemende koks aan de wedstrijd op de Horecava in Amsterdam is werkzaam voor Sodexho.

Cateringkok doet gooi naar Gouden Koksmuts

Het gaat om Sander Oudshoorn van Sodexho Orange uit Den Haag. Oudshoorn neemt het op tegen vijf koks. Dat zijn Barry de Back van Brasserie Keyzer in Amsterdam, Guido Panjer van Restaurant Amuse Friesland College in Leeuwarden, Henri Brouwers van Restaurant Mirabelle in Breda, Evert van Dilst van Zuiderduin Beachhotel in Westkapelle en Wim Klerks van restaurant Les Jumeaux in Bennebroek.

De wedstrijd om de Gouden Koksmuts wordt op de openingsdag van de Horecava, op maandag 7 januari, gehouden op het wedstrijdpodium. De organisatie is in handen van het Koks- en Gastvrijheidsgilde, Horeca Branche Instituut en Horecava. Vorig jaar ging Marco Poldervaart er met de hoofdprijs vandoor.

Zie ook

Reageer op dit artikel