nieuws

Cees Helder inaugureert Alain Alders

Restaurant

Alain Alders is geïnaugureerd als SVH Meesterkok. Alders, chef-kok van restaurant De Vrienden van Jacob van Landgoed Duin & Kruidberg, kreeg zijn diploma uitgereikt door Cees Helder, de gepensioneerde Rotterdamse driesterrenchef.

Cees Helder inaugureert Alain Alders

Volgens de examencommissie, bestaande uit onder andere Cees Helder en Henk Savelberg, inspireert en motiveert Alders zijn medewerkers tot het leveren van topprestaties. De meesterkok gebruikt in zijn klassieke kookstijl bijzondere ingrediënten, zo meldt het Horeca Branche Insituut, de organisatie achter de kooktitel.

ABN AMRO

Alain Alders kookt reeds tien jaar voor Landgoed Duin & Kruidberg (M*L14GM16) en is inmiddels bekroond met een Michelinster. Hij kreeg het diploma mede uit handen van ABN AMRO-topman Groenink. De bank is eigenaar van het landgoed.

Reageer op dit artikel